Vakre festkjoler som er sikker på å snu hoder

posted on 25 Oct 2016 21:34 by gustaves in Mote

Folk har vært å kaste overdådige fester i tusenvis av år. Fra bacchanalias av de gamle grekerne til moderne Oscar etter parter nyte folk bare feirer spesielle anledninger, spesielt med mat og drikke. Omtrent det eneste som er endret er antrekkene og definisjonen av hva en festkjoler faktisk er.

Den første festkjoler var formelle kjoler som ble båret av kvinner av 1600-tallet. Disse kjolene var designet spesielt å bære på Court (i nærvær av en monark) og de tok timer til "slip" til. Sekken tilbake, var for eksempel laget av tunge, luksuriøse stoffer som ble arrangert i en rekke boksen folder som nådde gulvet og avsluttet i en beskjeden tog. Kjolen var så tung at det kreves en bøyle skjørt (crinoline) å gi den form.

Ettersom tiden gikk, ble mote mindre konservativ. Det var under regimet til dronning Victoria som begrepet "aftenkjole" først dukket opp. Igjen, det var ingen standard definisjon, men de fleste designere enige om at en aftenkjole hadde lange ermer og en hemline som gikk til anklene eller gulvet. Om det var fortsatt ganske formell, disse kjoler ble gjort lettere materialer og hadde færre lag enn sine forgjengere. Moteriktige kvinner begynte selv å vise litt hud.

Formelle kjoler var lett tilgjengelig i vest versjoner og med stup, bryst necklines. Stroppeløs tallene kom litt senere som komfort og enkelhet begynte å selge. Kvinner ville festkjoler de kan faktisk party i. De ønsket å danse natten bort i moro og flørtende kjoler som kan bæres på flere hendelser.

Bilde av: kjoler på nett

De rette kjolen

Tro det eller ei, er det vanskeligere enn noensinne for en kvinne å finne rett kjole for en bestemt hendelse. Tross alt, det var bare noen få kjoler i tidligere tidsepoker og kleskoder ble mer tydelig definert. Når en kvinne mottatt en invitasjon til en fest på retten i Versailles, visste hun akkurat hva du skal ha. Men i dag, hun må matche kjolen til hver sosiale anledninger og hendelser. La oss ta et øyeblikk å vurdere noen av de mest populære kjolene som kan brukes til uformelle og formelle saker.

Svart slips & White Tie

En svart eller hvit slips invitasjon krever formelle antrekk til alle tider. Gutta må ha tuxedoes og jentene må kle i formelle eveningwear. Ermeløse eller stroppeløs kjoler er helt fint, men gjestene bør være oppmerksom deres hemlines. Ideelt sett faller kjolen i gulvet (full lengde), selv om te-lengde kjoler som nå anklene er helt akseptabelt. Men det som virkelig setter aftenkjole bortsett fra en mindre kjoler er materialer. En aftenkjole bør gjøres fra luksuriøse tekstiler som fløyel, silke, chiffon eller sateng.

Det er viktig å merke seg at en aftenkjole er forskjellig fra en ballkjole. Ball kjoler er vanligvis stroppeløs, vest og har skjørt. De er ofte sett på videregående proms og formelle danser. Aftenkjole, derimot, kan ha ermer, stoppet, med stropper. Det er tilgjengelig i hver silhuett, inkludert havfrue, trompet, skjede og A-line.

Kontoret festen

Mange yrkesaktive kvinner er plages av hva du skal ha til en fest på arbeid. Som en generell regel, skal en kvinne dress konservativt hvis forretningsklienter og medarbeidere vil være til stede. Formelle virksomhet antrekk eller eveningwear er riktig. Men hvis partiet er casual, dvs, bare ansatte vil være til stede, en jente kan ha ganske mye alt hun ønsker. Den klassiske liten sort kjolen gjør ofte en opptreden på uformelle partier, spesielt i løpet av ferien. Cocktail kjoler er også velkommen, som skjorter, gensere, bluser, bukser og mer uformelt antrekk.

Semi-formelle

De mest populære semi-formell arrangementer er cocktail og middag partier med venner. Antrekk er vanligvis avslappet på disse sammenkomster, men en t-skjorte og jeans ville være helt uakseptabelt. Super kort skjørt vil også være utenfor området. Som du kan forestille deg, er den beste kjolen å ha på et cocktailparty en cocktail kjole. Hemline faller under knærne, men foruten det, det er virkelig ingen regler. En jente må gjerne ha en kjole som gjør henne føle seg komfortable, sexy selv. Cocktail og middagsselskaper er også det perfekte tidspunktet å bryte ut noen smakfulle tilbehør, siden cocktail kjoler pleier å være litt vanlig. Designer sko, clutch vesker, smykker og fargerike sjal kan alle brukes å bemanning en diskret kjole

På slutten av dagen skal en festkjoler flatterende, komfortabel og morsom. Antrekk bør følges, hvis mulig. Bare ikke la dem komme i veien for en god tid. Det er en fest, tross alt. Se mer: kjoler til fest på nett

Comment

Comment:

Tweet