festkjoler for oppskalere engasjementer

posted on 07 Apr 2017 15:11 by gustaves in kjoler

Hensynsløs menn klager ofte at kvinner tar for lang tid å bli klar for en kveld. Men selvfølgelig det er tilfelle. Gutta må bare slip på en dress, mens jentene har å gjøre håret, bruke sminken deres og finne de rette kjolen. En årsak kvinner sliter noen ganger når det gjelder kjolen er at de ikke er sikker hva forventes av seg. Når du deltar på en sosial begivenhet, for eksempel er det ofte en kleskode. La oss ta et øyeblikk å se dem.

Svart sløyfe

En svart slips affære er den mest formell sosiale sammenkomsten. Menn er forventet å bære smoking, mens kvinner kan velge mellom lange kjoler, cocktail kjoler og formelle kjoler. Det er også white tie saker, som er bare så formelle. Den eneste forskjellen er at menn ha hvite bowties i stedet for sorte.

(Bilde av:http://www.festmzd.no)

Kreative svart sløyfe

En kreativ svart slips inviterer gir gjestene muligheten til dressing ned litt. Menn kan ha svarte dresser i stedet for smoking og kvinner kan ha kortere kjoler eller kveld skiller.

Semi-formelle

Som navnet tilsier, er gjester ikke forventet kle deg for semi-formell saker. Middag eller cocktailfester med nære venner og bekjente er vanligvis semi-formell. Menn bør slitasje mørke dresser og kvinner kan bære cocktail eller festkjoler. Profesjonelle kvinner bære noen ganger dressy passer til semi-formell hendelser.

Virksomhet formell

Kjolen kode for virksomhet formell er det samme som semi-formell for gutta, men jentene forventes å kle seg i skreddersydde dresser eller lange kjoler.

Cocktail antrekk

Den standard cocktailparty har ikke en godt definert kleskode. Gutta kjole vanligvis i mørke dresser og kvinner slitasje festkjoler.

Uformell

Når en invitasjon krever en uformell kleskode, betyr det ofte at menn skal ha en frakk og slips og kvinner bør ha kortere kjoler. Oftere enn ikke, holdes tilfeldig saker i sommermånedene når kjoler eller formalwear ville være veldig ukomfortabel.

Kjolen kode for jentene er mer komplisert, krever det ytterligere undersøkelse. En av de mest forvirrende tingene om eveningwear for kvinner er ganske bredt definisjoner. Alle vet, for eksempel hva en dress er. Men hva om en cocktail kjole, en kveld kjole eller en festkjoler?

Igjen, er disse kjolene definert av formalitet av hendelsen. Den mest formell kjolen er aftenkjole. Forskjellen mellom kjolen og to andre er at det er lengre, og at den er ofte laget av tyngre, mer luksuriøse og kostbare tekstiler. En aftenkjole er vanligvis laget av satin, silke, fløyel eller chiffon. Dens hemline kan variere fra te lengde og ballerina til full lengde kjoler. Kvelden kjoler er langt mer tilgjengelig enn ballkjole, siden de er tilgjengelig i alle silhuett, inkludert A-line, trompet, kappe, empire og havfrue. De kan ha stoppet, stropper eller ermer. Kvelden kjoler er slitt på svart slips og hvit slips, mens ball kjoler er selvsagt bare slitt baller.

Cocktail kjoler er laget spesielt for semi-formell saker. Lengden på kjolen varierer. Noen cocktail kjoler er ganske avslørende, med en hemline som faller like over knærne og andre slipp helt til anklene. Den vanligste lengden for en semi-formell kjole kalles te lengde, som om to inches over anklene. Ballerina lengde kjoler er litt lengre, som de nå faktisk anklene.

Kortere cocktail kjoler er ofte sett på eksklusive klubber eller mer uformelle sammenkomster. Disse kjolene var kjent som "ettermiddag" tall før cocktailfester ble alle raseri i 1950. De ble også kalt 'tidlig kveld slitasje,' siden kvinner ville ofte ha dem til middag eller til et lokalt speakeasy eller salongen.

Hva er en festkjoler? Vel, kan en festkjoler være noen av nevnte. Ball kjoler, cocktail kjoler og kvelden er alle offisielt festkjoler. Noen er slitt til formelle partier, mens andre brukes til semi-formell og uformell saker. Mer info: brudepike kjoler nettbutikk|cocktail kjoler norge

Comment

Comment:

Tweet